top of page

ERVARINGEN

Wat cliënten teruggeven

Parents and Daughter
Sabine heeft ons op een laagdrempelige, speelse en liefdevolle manier geholpen. Onze zoon heeft de momenten bij haar als prettig en leuk ervaren, hij is meer op zichzelf gaan vertrouwen en voelde zich snel comfortabel bij haar aanpak.
Naast aandacht voor onze zoon heeft Sabine 0ok volop aandacht gehad voor mij als moeder en heeft ze me goed kunnen adviseren. Het traject heeft de band tussen ons versterkt.

MARA

In het begin van de behandeling was er veel onzekerheid over de toekomst van ons meisje. Inmiddels kijken wij met vertrouwen vooruit. In de wetenschap dat ons nog veel te wachten staat en dat wij dat aankunnen.

ANONIEM

Sabine heeft een hele warme en liefdevolle benadering en haar werkwijze getuigt van de nodige integriteit en respect. Daardoor ontstond er een veilige leeromgeving voor het hele gezin wat we als heel prettig hebben ervaren.

HUUB & TAMARA

We hebben op een speelse manier veel geleerd waardoor onze dochter zich veiliger en zekerder ging voelen en gedragen! Ook zijn we als ouders van ons gedrag in de interactie met ons kind bewuster geworden. Het probleemgedrag van ons kind werd voor het grootste deel door ons gedrag veroorzaakt en onderhouden. Dit hebben we door de respectvolle - en professionele begeleiding van Sabine ontdekt.

FARUK & EMINE

Mijn kind wappert met me mee, zoals mijn sjaal met mij meewappert.

ANONIEM

We hebben alle sessies als leuk, leerzaam en heel waardevol ervaren. Het verschil dat we terugzien bij onze dochter tussen het begin en het einde van het traject is groot. De Theraplay wordt niet als belastend ervaren. Het was een bijzonder traject met een mooi eindresultaat. De rust die Sabine voortdurend uitstraalt werkt positief en is zeer prettig.

CARL & MARIEKE

"Ik heb de gesprekken bij Sabine als warme gesprekken ervaren, waarin de kinderen gewoon konden zeggen hoe ze dingen ervaren hebben, zonder zich schuldig of geremd te voelen. Het heeft onze binding nog hechter gemaakt en dat is heel mooi. We zijn weer een mooie stap verder gekomen en ik denk ook dat het goed is dat de kinderen zelf hun weg in het genezingsproces vinden."

PAULINE

We kunnen zeggen dat we in vrijheid verbonden zijn. Dat voelt heel fijn.

ANONIEM

bottom of page