top of page

SABINE GOBARDHAN,

 SYSTEEMTHERAPEUT & ORTHOPEDAGOOG

Over Sabine

Bij alles wat ik doe, geloof ik dat iedereen er toe doet. Op een open en intuïtieve manier ben ik een bondgenoot van gezinnen. Om samen een verbinding tot stand te brengen waar ieders eigenheid tot zijn recht komt en de onvoorwaardelijkheid weer gevoeld kan worden.

 

Het contact met ouders en hun kinderen zie ik als een samenwerking waarin vertrouwen en gelijkwaardigheid de basis vormen. Jouw gezin doet er toe voor mij. En als ik van betekenis kan zijn, ga ik graag een stukje mee op jullie reis van verbinding.

In mijn praktijk werk ik graag samen met andere zorgaanbieders waardoor er verschillende disciplines ingezet kunnen worden als dat nodig is. Denk aan een GZ-psycholoog/Orthopedagoog-Generalist, PMT'er, integratief kindertherapeut en holistisch coach.

Zo worden krachten gebundeld. Vanzelfsprekend is het voor mij om met aanwezige hulpverlening de lijntjes kort te hebben om de zorg samen goed af te stemmen. Uiteraard bij toestemming van het gezin.


Ik ben aangesloten bij de KJRA, Kinder- en Jeugdpraktijken Regio Arnhem, een mooi netwerk van vrijgevestigde therapeuten. Ook ben ik verbonden aan verschillende intervisiegroepen om mijn klinische blik scherp te houden.

Als systeemtherapeut heb ik mijn specialisaties in de hechtingsgerichte- (ABFT/DDP) en narratieve systeemtherapie.
Daarnaast ben ik orthopedagoog en Theraplay Practitioner.
Ik werk graag met 'de poppetjes' van Een Taal Erbij en maak graag gebruik van mijn kennis als basis-schematherapeut.

OPLEIDING & WERK

Mijn ervaring

Mijn ervaring ligt in de behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen in de basis GGZ en specialistische GGZ. Ik heb ervaring opgedaan in de behandeling van forse hechtingsproblematiek in de pleegzorg, residentiële behandelgroepen en de specialistische GGZ. Ook heb ik tot voor kort volwassenen individueel behandeld in de specialistische GGZ met schematherapie.

Als orthopedagoog ben ik mijn werkende leven gestart en o.a. opgeleid in de cognitieve gedragstherapie, het oplossingsgericht werken en Theraplay.

Vanaf 2016 heeft de Systeemtherapie -net als de Theraplay- mijn hart gestolen.

Kwaliteit

Voor de borging van de kwaliteit van mijn behandelingen ben ik aangesloten bij:

logo nvrg.png
LidvanNVO.JPG
cropped-Theraplay-logo-2.png
SKJ logo.png
kjra.png
Registraties

Systeemtherapeut NVRG

NVO Orthopedagoog

Theraplay Practitioner

Lid/registratienummers

NVRG

NVO

SKJ

AGB

13724

8841

120001258


94061702

Systeemtherapie Rozendaal

AGB

KVK

BTW

94061703

62289365

NL002004268B72

bottom of page